Jdi na obsah Jdi na menu
 


První příspěvek HODNĚ KRÁTKÝ

Nevím přesně, jak to tu funguje.

Na tohle jsem se vždy těšila. Seznámím vás nějak s mými zálibami :)

Čtu manga komiksy. Podle většiny čtenářů to není nic moc, ale nejvíc ze všech, co jsem zatím četla, zaujala mne série Kategorie: Stvůry od Gokurakin Sakurako. Jo, jsem začátečník, ale nejvíc ze všech postav mě nadchl Asagi Nanami. Je to ředitel společnosti Nanami pro lov stvůr a je úžasný. Možná je to jen kvůli tomu, že má v komiksu jaksi pozici L. J. Gibbse z NCIS. :P Jo, jsem asi divná, navíc má postava bílé vlasy a všichni říkají, že vypadá jako gay. No...nevim, ale možná se mi spíš líbí jeho chování, ne vzhled. Taky Izumi je cool! Celý komiks je tak trochu..nevím. Na zadní straně stojí 15+, ale kdo se kouká na zadní stranu když je v knihovně? Ne, vážně jsem na to přišla až u dvojky, docela mě to vykolejilo. Nepříjemné je, že se to rozjíždí až ve druhém díle. Stejně mi to nepřipadá jako něco, k čemu by mi musel být odepřen přístup, spíš je to vtipné. Velmi. Velmi vtipné. Zejména část, kdy Amano vstoupí do místnosti, kde se zrovna oddělil Izumi od Asagiho a leží na sobě a Amano řekne "Nebudu vás rušit, radši půjdu..." Uznávám, je to trošku blbý, ale je to sranda, velká. :D

No, asi to není nejdelší článek, co jsem kdy napsala, ale musíme balit, protože jedeme na vodu a je toho ještě docela dost :) Jinak jedeme na týden, pak budu den doma a pak jedeme na kola :) jo, nebudu psát a teď to taky není nic moc, ale měla jsem tu druhou polovinu článku a ta se smazala, takže nemám nic :( nevadí, slibuji, že takhle krátké články nebudou, ale teď vážně musím, příště si snad něco povíme o tom ostatním, co mě baví - o tom divném - a proč. Moc se na vás těším :)

Zatím se loučím

Roxy :)

BTW: Tady je ta zmiňovaná scénka :) aspoň jeden obrázek :P

A tady samotný Asagi :3 na obalu druhého dílu :)

Tak, tady to bude na dýl :)

V předu stojí Asagi, ta s brýlemi, to je Mahimo a malej kjut králíček dole je Tokiko, ta pojídá zbytky stvůr a šišlá. Vedle Mahimo stojí Naoki Amano a Vedle je Izumi - to je vlastně super jednooký parazit, který vleze do Asagiho a brání mu zabíjet lidi, prý ho Asagimu přidělili, moc jsem tomu nerozuměla :)

Tak já už půjdu chystat, ať zítra vyrazíme včas :)

Zatím papa!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood arm-twisting: What is ordinary

Auphogimuplege,9. 10. 2018 3:29

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-voiture/