Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŠKOLA O-O

Nazdárek!

Tak jsem zase zpět a se mnou i škola! Yaaay!!!

-_-

Ne, opravdu jsem dneska při proslovu ředitelky přemýšlela, že zítra do školy nepůjdu.- Vždyť jsou přece prázdniny! O.o No jo, je to tak, opravdu to zase začíná. Stejní spolužáci, z nichž jsem se těšila jen cca na pět lidí, stejní učitelé, ti otravní, výbušní, ti co se nedokážou bavit, ty samé předměty snad s vyjímkou chemie a informatiky, na kterou se mimochodem STRAŠNĚ těším, protože mi učitel slíbil, že se budeme učit upravovat obrázky a práci s grafikou ♥, no a taky ty obědy ve školních jídelnách, ve kterých často určitě jen náhodou někdo nachází vlasy, náplasti a občas i dřevo, kromě nich začínají také kroužky, u mě je to klavír, klarinet, skupinka v klarinetu a také dechový orchestr, který budu navštěvovat první rok.

 Do úvodu - nebudu mluvit jen o škole.

*yaaaaaaaay!!!*

Budeme se bavit o tom, co se za prázdniny událo!

*mooooooooooo!!!*

Ale notak! Dejte mi šanci!

Už jako třináctiletá nerdská češka jsem začala na celé čtyři dny pracovat v hospodě. ...no, v Zorbě. Hospoda zní trochu tragicky na řecký podnik. Věřte nebo ne, běhat po kuchyni dvanáct hodin v kuse v zástěře při třiceti pěti stupních je opravdu námaha a tak ať se nikdo nediví, že se mi teď nechce dělat...

Je to prostě těžší, než škola, tak bych to řekla :D

Právě teď poslouchám Hold Back The River a před pár sekundami jsem si změnila tapetu plochy. A ještě před tím jsem vytvořila něco, jako "esej" ale nevím, jestli se tomu dá říkat "esej". Je to dvěstě dvanáct znaků a je to celé anglicky. Jestli by vás to zajímalo, o čemž pochybuji, byla na téma "Proč já". Ale není to nic extra deep, i když v mém podání je deep úplně všechno, takže... :D

Ne, je to téma "Why I would like to see the Scotland" a v překladu to znamená něco jako "Proč bych chtěla vidět Skotsko". Mám to do školy...

Ale tak dál.

....no ono vlastně žádné dál není, pak už jsme jezdili jen na kole.

Zase jsem se dozvěděla něco od babičky, stěhovala jsem taky skříň a botník a běžela do obchodu...nudný je ten můj život. Doufám ale, že za pár dní se vyplní můj sen a pojedu i s kamarádkami na výlet přes hranice :3 Jsem tak natěšená, že nevnímám moc ostatní věci.

Dnes naše škola pořádala Zátopkovu Štafetu a já - díky mému talentu běhat asi jako když táta klusá z obchodu - jsem seděla na lavičce, do zad mi pálilo slunko a z obřího reproduktoru hrálo Shake It Off pořád dokola. Tak jsem si pustila do sluchátek Za Deset Deset a sledovala to vše jen z povzdálí, ostatně jako sleduji naše spolužáky o přestávkách.

Ve středu zabalím kufry a pojedu domů,
stopnu si auto, co zajíždí na přehradu,
pomůžu vyložit dynamit v kamenolomu,
pozdravím muže, co jsou tu za velezradu.

Za deset deset už nejede nic...

Za deset deset už nejede nic...

_Vlasta Redl - Za deset deset

Jo a než se naděju, je za deset dvanáct a my končíme, takže z toho dne nemám nic zajímavého. Snad z celých prázdnin možná to, že jsem se naučila hrát na akordeon víc než jen jednoduché akordy.

Sešity máme, učebnice taky, a to značí jediné. Zítra už se budeme učit. Po té, co ukončím tento text, budu vyhledávat obrázky a vkládat je sem, což mi zabere dost práce a protože mám čas jen asi tak na to, budu končit. A nezkončím to klasickým "Mějte se", ale chci vám ukázat něco, co by vám mělo dát pocit, že ty starší český písničky bejvaly fakt dobrý QwQ

NEZMAŘÍ - PÍSEK

Jako písek přesíváš mě mezi prsty,
stejně ti dlaně prázdný zůstanou,
ani vodu nepřeliješ sítem,
někdy je strašně málo chtít,
já nejsem z těch, co po těžký ráně nevstanou

Pevnou vůlí taky příliš neoplýváš,
zdá se, že nemíníš mě vážně brát.
kolik času nám to ještě schází,
nebo je všechen dávno pryč,
a za čím se to vlastně máme stále hnát?

Jako kámen najednou mi v cestě stojíš,
vím, že se leccos těžko obchází,
radši zkusím někde jiný příběh,
který bude lepší konec mít,
ale už teď ti můžu říct, že mi nescházíš.

Jako písek přesíváš mě mezi prsty,
stejně ti dlaně prázdný zůstanou,
ani vodu nepřeliješ sítem,
někdy je strašně málo chtít,
já nejsem z těch co po těžký ráně nevstanou ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Faucet Collector Powerful New Faucet Robot.

BillyPaw,19. 6. 2023 0:37

Our cutting-edge robot is designed to claim faucets and securely transfer them into your personal wallets without any manual effort required on your part.
We have carefully curated a list of the top-performing faucets on the market that offer direct payment, ensuring that you receive only the highest-quality rewards.
Our system is fully automated, eliminating the need for you to enter CAPTCHAs manually.
https://drive.google.com/file/d/1I8kuutG0vYstYumVs5K-d2SObesyMu9u/view
@"1"@

Now passes the $150,000 airdrop

VicenteKiz,30. 5. 2023 0:33

There's a $150,000 "eirdrop" promotion going on right now that could end at any time. So we recommend that you don't delay and join now.
How do I start earning? Click on the "Claim" button next to 500 CATLY, then enter your USDT BEP20 wallet address on the Binance exchange. When choosing the address, note that it must be a BEP20 network.
A small amount will come to the specified address, wait for its receipt. Then enter this amount in the appropriate field. You will receive 500 Catly due to this "eirdrop" action. On this sum will be added 3%, that is 15 Catly.
The minimum withdrawal amount is 60 Catly. When you reach this amount, you can withdraw them to Binance, where they will be automatically converted to USDT.
Link to site - https://bit.ly/3q8cyv2
If you don't already have a Binance exchange, it's here - https://bit.ly/3osSDqc
q1zxc12X

ChatCrypto

Edwinjek,10. 5. 2023 1:22

ChatCrypto is building a high performance AI Bot which is CHATGPT of CRYPTO.
We are launching the Worlds first deflationary Artificial Intelligence token (CHATCRYPTOTOKEN) which will be used as a payment gateway to license
Be rest assured and happy to be part of Chatcrypto family as signing up would give you free 1600 chatcrypto tokens(CCAIT)
Project link https://bit.ly/41Fp0jc
and with every referral you refer to Chatcrypto, you earn extra 1600 tokens for free.
q1w2e19z